logo
امروز : پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۴۳
[ شناسه خبر : ۴۳۰۴۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس میراث فرهنگی ابهر مطرح کرد:

صدور ۴۰ پروانه تولید انفرادی در ابهر

صدور-۴۰-پروانه-تولید-انفرادی-در-ابهر-
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۰ پروانه تولید انفرادی صنایع‌‌دستی در شهرستان ابهر صادر شده است.

امیر علی‌محمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: از ابتدای سال تاکنون تعداد ۴۰ فقره پروانه تولید انفرادی صنایع‌‌دستی برای متقاضیانی که دارای تخصص، تجربه و آشنایی به فرآیند تولید و توانایی ساخت محصول در یکی از رشته‌های صنایع‌ دستی بوده‌اند، صادر شده است، صدور این تعداد پروانه نشان‌دهنده افزایش فعالیت و علاقه‌مندی مردم به تولید محصولات صنایع‌دستی است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه متقاضیان پس از گذراندن دوره‌های آموزشی و کسب مهارت‌های اولیه تحت نظر این اداره، موفق به دریافت این مجوزها شده‌اند، افزود: این مجوزها بیانگر نوع، ظرفیت تولید و سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای یک‌ رشته در مکانی معین است و افرادی که مجوز پروانه تولید انفرادی دریافت می‌کنند به شکل مستمر و مداوم در رشته مورد تقاضای خود فعالیت و تولید خواهند داشت.

رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌دستی شهرستان ابهر تصریح کرد: خراطی، سرمه‌دوزی، زیورآلات سنتی، مصنوعات چرمی دست‌دوز، قلم‌زنی، گلیم‌بافی و عروسک‌بافی جزو رشته‌های فعال صنایع‌‌دستی هستند که در قالب ۷۰ کارگاه تولیدی در شهرستان ابهر فعالیت دارند و جوانان در هر یک از رشته‌های مورد علاقه خود می‌توانند با کسب آموزش‌های لازم وارد فضای کسب‌ و کار با کم‌ترین سرمایه‌گذاری شوند.

وی با بیان اینکه فعالیت این تعداد کارگاه تولیدی در رشته‌های مختلف نشان از تنوع و پتانسیل بالای شهرستان ابهر در زمینه صنایع‌دستی است، یادآور شد: افزایش تولید صنایع‌دستی می‌تواند به رشد اقتصادی و  اشتغال‌زایی در شهرستان ابهر کمک کند.

علی‌محمدی خاطرنشان کرد: حمایت از تولیدکنندگان صنایع‌‌دستی، به حفظ و احیاء این هنرها و سنت‌های قدیمی می‌تواند کمک کند و افزایش تولید می‌تواند در  توسعه گردشگری در شهرستان ابهر مؤثر باشد، زیرا دستی یکی از جاذبه‌های گردشگری محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: با معرفی صنایع‌دستی شهرستان ابهر، می‌توان به تقویت برند این شهرستان و شناخته شدن آن به عنوان یک قطب صنایع‌دستی کمک کرد و برای معرفی بهتر آثار تولیدی شهرستان ابهر، برگزاری جشنواره‌ها، ایجاد بازارچه‌های دائمی، تبلیغات در رسانه‌ها بسیار مؤثر خواهد بود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر